Blog

mrt 21, 2016

[ Vlog ] Tip 3: Ga voelen wat je wil

Categorie: HSP 
Ingestuurd door: Admin

Gevoel kent 2 smaken: het ja-gevoel of het nee-gevoel. Vanuit het ja- of nee-gevoel, het fijne gevoel of het onaangename gevoel, kun je gaan formuleren waar je behoeftes liggen en wat je wil. Waar heb je behoefte aan? Wat wil je eigenlijk? Wil je eerder weg bij een drukke bijeenkomst? Is er een grens bereikt? Heb je behoefte om alleen te zijn? Wat moet je doen om iets voor jezelf aangenamer te maken? Waar heb je zin in?

Vanuit je gevoel ga je dus voelen wat je wil. Je weet vaak niet wat je wil, maar je voelt vaak wel wat je wil. Vertrouw op je intuïtie, je onderbuikgevoel.

Misschien vind je dit nog eng? Dan komt het ook aan op het durven doen wat je wil. Begin heel klein. Zo omzeil je je eventuele angst. Het hoeven niet gelijk levens veranderende dingen te zijn. Begin klein, respecteer de kleinste behoefte die je hebt en vraag erom, doe een voorstel of zeg gewoon nee. Probeer steeds meer te gaan vertrouwen op je intuïtie en voor je het weet gebeuren de grote dingen vanzelf.

Door op je intuïtie te vertrouwen werk je aan je zelfvertrouwen, jij hebt ook een volwaardige plek in deze wereld verdiend. Je bent er al, dus neem je plek met hart en ziel in!

Wil je met me sparren over waar je tegen aan loopt? Ik bied bv een gratis 30 minuten HSP groeisessie aan.
Download de Overtuigingen Transformatie Tool

 

 

 

Wij hebben ook een hekel aan spam!

Wil je meer vrijheid & helderheid in je leven?

Plan jouw Doorbraak Sessie!