Blog

jan 21, 2016

[Vlog ] Tip1: Erken voor jezelf dat je hooggevoelig bent

Categorie: HSP 
Ingestuurd door: Admin

Weet je al van jezelf dat je hooggevoelig bent, maar durf je er nog niet zo goed voor uit te komen? Dat is heel begrijpelijk want het voelt een beetje als uit de kast komen. Wie wil er nou als te gevoelig gezien worden in deze tijd?


Maar denk vooral niet dat je een watje bent! Echt niet! Dat is het grootste misverstand dat er is. Want jij kunt bijvoorbeeld met je wijze blik en scherpe intuïtie iedere situatie doorzien, je weet al lang wat er speelt en hoe dingen opgelost moeten worden. Het wordt tijd dat jij je stem vindt en laat horen!


Pas wanneer je erkent dat je hooggevoelig bent en toestaat dat dat er mag zijn, dan kun je er naar gaan leven. Dan kun je een zucht van verlichting slaken, ophouden met zijn wie je niet bent en eindelijk je leven inrichten op de manier die bij je past.


Hooggevoeligheid is niet iets wat over gaat. Je hebt het niet, je BENT het.

Wil je met me sparren over waar je tegen aanloopt? Ik bied bijvoorbeeld een gratis 30 minuten HSP groei sessie aan.
Download de Overtuigingen Transformatie Tool

 

 

 

Wij hebben ook een hekel aan spam!

Wil je meer vrijheid & helderheid in je leven?

Plan jouw Doorbraak Sessie!