Blog

jan 21, 2017

[ Vlog ] Mag jouw innerlijk kind buiten komen spelen?

Categorie: HSP 
Ingestuurd door: Admin

Weet je nog hoe je was toen je een klein kind was? Vrij van verwachtingen, nog zonder enige sturing of richting door anderen? Zo puur, open en eerlijk?

Door alle bezigheden in ons leven, zijn er soms periodes waarin we wat verder van onszelf af komen te staan. We raken in een sleur, we hebben onze agenda vol staan met ons dagelijkse werk, afspraken en feestjes. Doordat we ‘mee’ willen doen met de omgeving en wat er van ons verwacht en gewenst wordt, kan het zijn dat we na een tijdje merken dat we teveel van onszelf verwijderd zijn. We zijn dan te ver verwijderd van wie we werkelijk zijn en wat we werkelijk willen (doen).

Geef af en toe aandacht aan je innerlijk kind en wat die wil. Laat je innerlijk kind af en toe lekker buiten spelen. Schoppen tegen de blaadjes in het bos, sneeuwpoppen of sneeuwengelen maken het maakt niet uit. Kom weer in contact met deze kind kant van jou en je zult merken wat dat voor jou doet!
Download de Overtuigingen Transformatie Tool

 

 

 

Wij hebben ook een hekel aan spam!

Wil je meer vrijheid & helderheid in je leven?

Plan jouw Doorbraak Sessie!