Blog

feb 21, 2017

[ Vlog ] Heb jij een goed ochtendritueel?

Categorie: HSP 
Ingestuurd door: Admin

Wat doe jij wanneer je net wakker bent? Haastig onder de douche? Koffie drinken? Je to do lijst bekijken? Facebook checken? Waarschijnlijk voel je wel aan dat dit niet het optimale begin is. De ochtend is het kostbaarste moment van je dag! Hoe je ’s ochtends start, bepaalt het tempo en je energie van de hele dag.

Toch zag mijn ochtend er meestal zo uit: wakker worden van de wekker, snooze, wakker worden, snooze, haastig kleren bij elkaar sprokkelen, douchen, koffie, ontbijten in de auto.

Door ’s ochtends in rust te beginnen met je dag breng je de hoeveelheid stresshormoon cortisol naar beneden. Je verhoogt de aandacht voor jezelf en je lichaam. Voeg hier een correcte buikademhaling en goed aarden aan toe en je begint pas echt goed aan je dag als HSP.

Door deze aandacht en rust mee je dag in te nemen, doe je de dingen vanuit rust, ben je beter in staat je eigen grenzen te voelen en komt er meer ruimte voor je intuïtie.

Je laat je minder makkelijk meesleuren in andermans agenda en richt je op de doelen die voor jou belangrijk zijn. Deze focus is van groot belang en zal een enorme impact hebben op wat je bereikt.

Natuurlijk wil jij ook productiever, gezonder en gelukkiger zijn. Zeker als je hier in weinig tijd positief aan kunt bijdragen.

Een ochtendritueel zorgt ervoor dat je dagelijks op een goede manier aan je dag begint. Het is een vast onderdeel van je dag, makkelijk vol te houden en schiet er daardoor niet snel bij in.

Hoe ziet jouw ochtendritueel er uit?

Wil je met me sparren over je ochtendritueel? of over meer focus en structuur aanbrengen in je leven? Over je passie werken en leven?

Plan dan een gratis 30 minuten Skype HSP groeisessie met mij in en ik geef je gelijk je eerste tips!
Download de Overtuigingen Transformatie Tool

 

 

 

Wij hebben ook een hekel aan spam!

Wil je meer vrijheid & helderheid in je leven?

Plan jouw Doorbraak Sessie!