Blog

jul 21, 2017

[ Vlog ] Hoe hou je op met het overnemen van andermans emoties?

Categorie: HSP 
Ingestuurd door: Barbera

Emoties zoals angst, frustratie en boosheid zijn energieën. Deze energieën zou je in theorie kunnen "oplopen" van andere mensen zonder dat je dat door hebt.

Als je de neiging hebt om een emotionele spons te zijn, dan is het belangrijk om te weten hoe je kunt voorkomen dat je andermans negatieve emoties overneemt of hoe je vrij rondgaande negatieve emoties in groepen kunt afweren.

Ook is het mogelijk dat chronische angst, depressie of stress je kunnen veranderen in een emotionele spons doordat ze je afweer slopen. Ineens ben je hypergevoelig voor anderen, vooral voor diegenen met dezelfde pijn als jij.

Dat is hoe empathie werkt; we zoomen in op hete hangijzers die nog onopgelost zijn in onszelf.


Vanuit een energetisch standpunt gezien, kunnen diverse bronnen de oorzaak zijn van negatieve emoties: wat je voelt kan van jou zijn; wat je voelt kan van een ander zijn; of het kan een combinatie van de twee zijn.

Ik ga je in deze video wat vertellen over de verschillen en hoe je strategisch je positieve emoties kunt versterken zodat je geen negativiteit op je schouders hoeft te nemen die niet van jou is.

Wil je met me sparren over emoties en hoe je zorgt dat je daar de baas over wordt zodat je er geen last meer van hoeft te hebben? 

Plan dan een gratis 30 minuten HSP groeisessie met mij in en ik geef je gelijk je eerste tips!
Download de Overtuigingen Transformatie Tool

 

 

 

Wij hebben ook een hekel aan spam!

Wil je meer vrijheid & helderheid in je leven?

Plan jouw Doorbraak Sessie!