Mobirise

HSP Super Power Systeem

Het 7 stap-voor-stap module programma voor Mensen die zich Lekker in hun eigen Vel willen voelen en die willen leren hoe ze Van Zichzelf kunnen Houden en Zichzelf Onvoorwaardelijk kunnen Accepteren , zodat ze betere resultaten behalen in hun leven met minder moeite, terwijl ze veel meer plezier en energie ervaren! 

website builder

Voel jij je ook leeggezogen na een drukke (werk)dag, een feestje of een ander event met veel mensen?

Ongeveer één op de vijf mensen is hooggevoelig, hoogsensitief of HSP.

Indrukken, geluiden en geuren komen daardoor extra intens binnen.

Als je nog niet je eigen gebruiksaanwijzing goed kent, dan kan je dit als negatief en vervelend ervaren. 

Mogelijk wil je zelfs van je gevoeligheid af komen en/of schaam jij je ervoor...

Herken je dit?


Als je een of meer van deze uitspraken herkent, dan is dit programma voor jou! 

Bekijk de Video

In de video over de online training HSP Super Power System, praat ik over wat je gaat leren, wat de voordelen zijn voor jou en wat je kunt verwachten tijdens en na dit online programma en waarom je je NU moet aanmelden. 


Als je nog niet goed weet hoe je met je hooggevoelig om moet gaan of wat het precies betekent voor jou, je eigen sensitieve gebruiksaanwijzing leren kennen noem ik dat, dan kun je als je niet op past belanden in een negatieve spiraal. Dit kan zich uiten in vermoeidheid, stemmingswisselingen, depressie en/of verslavingen.

Mobirise
Door je eigen gebruiksaanwijzing te leren kennen kun je dit veranderen.  
Hoe beter jij jezelf leert kennen en hoe beter jij begrijpt wat je hooggevoeligheid precies voor jou inhoud, hoe minder last je zult hebben van de uitdagingen en hoe meer je je kunt focussen op de mooie kanten van het hoogsensitief zijn EN kun je het gaan inzetten als jouw Super Power.

Wat zit er in het programma?

Het programma bestaat uit 7 stap voor stap modules* die jou zullen gaan helpen om je sensitiviteit te transformeren in jouw business super power:

Stap 1: HSP Core Strength Formule*

Je leert hoe jij je kunt verbinden met je innerlijk kracht en je intuitie, zodat jij werkt vanuit innerlijk leiding, in je kracht staat, vertrouwt op je buikgevoel en je vrij voelt om je moeiteloze zelf te zijn. Dit geeft je meer vertrouwen in jezelf en maakt je gelukkiger

Tools: HSP Core Strength Systeem, HSP Core Strength Tools

Stap 2: HSP Energy Rescue Formule*

Je leert hoe je jezelf en jouw energie kunt beschermen en hoe jij je eigen energie en stress kunt managen. Jij bent voortaan de baas over jouw emoties en energie en je zult stress hebben vermindert. Dit zorgt ervoor dat je meer plezier en meer energie hebt. 

Tools: De HSP Rescue Kit, de Energy Rescue Tools, het BeschermingsPlan

Stap 3: Unleash Your Awesome Formule*

Je krijgt waardevolle inzichten in je eigen sensitieve gebruikshandlei-ding, je valkuilen en je sterkte kanten. Dit zorgt ervoor dat je jouw sensitiviteit onvoor-waardelijk kunt accepteren en voortaan kunt gebruiken als jouw super power, voor onwankelbaar zelfvertrouwen

Tools
: De Hoog Sensitieve Power Toolkit (HSP Toolkit), de Sterktes & Zwaktes Kaart, het Heel jouw Innerlijk Kind Protocol

Stap 4: Appeasing Your Perfectionist Formule*

Je leert hoe je jouw innerlijke perfectionist kalmeert zodat je jezelf meer ruimte gunt en minder de controle houdt. Dit zorgt voor minder stress en meer innerlijke rust. Goed is goed genoeg. Je bent ook beter in staat dingen los te laten

Tools: De Omgaan met Perfectionisme Toolkit, het Loslaat Protocol, de Vertrouw Jezelf Kaart, Het Pieker Plan

Stap 5: Transform Limiting Beliefs Formule*

Je zal je beperkende overtuigingen transformeren naar onder- steunende overtuigingen en zo je auto-piloot herprogrammeren. Dit verwijdert blokkades en geeft je nieuw gevonden zelfvertrouwen in je eigen kunnen en in een auto-piloot die jou ondersteund

Tools: De Overtuigingen Transformatie Tool, de Negatieve Patteronen Eliminator, het Ho'opono pono Protocol

Stap 6: Passion Power Formule*

Je gaat ontdekken wat je passie, je missie en je doelen zijn door je te verbinden met je hartsverlangen. Dit geeft jou hernieuwd vertrouwen, geloof en passie in het leven en een helder perspectief wat betreft je missie en jouw grote droom. 

Tools: De Passie Power Tool, de Volledig Potentiaal Kaart, het Fuck the Fear Protocol

Stap 7: Fast Focus Formule*

Je leert hoe je focus houdt, hoe je gestructureerd werkt en hoe je een goede planning maakt waar je je ook aan houdt. Dit geeft you laser focus, een helder perspectief op je doelen en een gestructureerde werkmethode om jouw doelen te halen. 

Tools: De Focus & Planning Toolkit, het Stel Doelen Plan, de Droom Groot Kaart, de 5 seconden regel


* De modules kunnen ook als losse modules worden aangeschaft. Klik op de module titel om naar de module pagina (in het engels) te gaan waar je de losse module kunt aanschaffen.


Nicole: "Ik leerde de mooie kanten van hooggevoeligheid te zien en deze in te zetten als positieve kracht binnen mijn bedrijf. Ook weet ik nu wat mijn doelen zijn, hoe ik focus en structuur aan breng in mijn leven en hoe ik nee kan zeggen zonder me daaronder slecht te voelen. Wow wat een verschil zeg!" 

Wat krijg je?

 • 7 STAP VOOR STAP MODULES - Over een periode van 7 maanden krijg je 7 waanzinnige stap voor stap modules bomvol waardevolle content, filmpjes, oefeningen in en professionele online leeromgeving in en professionele online leeromgeving.
 • PRACTISCHE OEFENINGEN - De oefeningen zullen je helpen te ontdekken hoe jij je sensitiviteit kunt genruiken als jouw Super Power, hoe je energie krijgt van je HSP Super Power en hoe jij je energie beschermt tijdens je (werk)dag. 
 • NUTTIGE TOOLS - Je krijgt een hoop nuttige tools die je kunt gebruiken om jezelf, je energie en je emoties te beschermen, die je helpen met focus & concentrtie, met plannen en een strategie, met het stellen en behalen van je doelen, om je volledige potentiaal te bereiken, zowel professioneel als persoonlijk. 
 • MEDITATIE & VISUALIZATIE MP3'S - Meditatie & visualizatie MP3's die je dagelijks kunt gebruiken en die je kunt downloaden naar je telefoon zodat je ze altijd bij je hebt. 
 • WAARDEVOLLE CONTENT- Content is beschikbaar als video, audio (MP3) en een digitaal werkboek (PDF)
 • 24/7 LEVENSLANG TOEGANG- Levenslange toegang en 24/7 inloggen (het is allemaal digitaal + downloadbaar dus je kan inloggen om toegang te krijgen tot de content en je kunt de cursus downloaden zodat je hem met je mee kunt nemen wanneer je geen internet hebt. 
 • 30 DAGEN GARANTIE- 30 dagen 100% geld terug guarantie*. 
 • FACEBOOK GROEP - Je krijgt toegang tot de speciale faceboek groep die bij deze cursus hoort, zodat je aan mede HSP's en mij vragen kan stellen, kunt discusieren en van elkaar kunt leren. 
 • BONUSSEN - Afhankelijk van de versie die je kiest, krijg je een aantal fantastische bonussen zoals extra coaching, doorbraaksessies, vraag en antwoord sessie en/of LIVE dagen.
Mobirise

*100% Tevredenheid Gegarandeerd!

Ik ben ervan overtuigd dat mijn programma's elke euro waard zijn die jij erin hebt geïnvesteerd en elke minuut van je tijd die je eraan besteed. 

Als jij je 100% hebt ingezet om de training te volgen en alles geïmplementeerd hebt wat je geleerd hebt, dan zullen zowel jij als je bedrijf hier enorm van profiteren. 

Om je beslissing het programma te gaan volgen nog makkelijker te maken, beloof ik jou het volgende:

Ik betaal jou het geld terug wat je hebt betaald 

Als je alle lessen van de eerste 30 dagen hebt bekeken en je hebt alle oefeningen gedaan en je hebt al het huiswerk afgerond en je hebt me al jouw vragen gesteld via de email of in de besloten Facebook groep en mijn programma's hebben je nog steeds niet gebracht wat jij nodig hebt, dan betaal ik met liefde het geld weer terug dat je me hebt betaald.

Maar, je bent dan wel verplicht om binnen 30 dagen na aanschaf van mijn programma al je huiswerk, je aantekeningen en al je opdrachten in te leveren bij mij via email.

Voor Wie is dit programma?

Je hebt het meeste aan deze training als:


 • JIJ (HOOG) SENSITIEF BENT - maar je dat nog niet onvoorwaardelijk geaccepteerd hebt, waardoor je (nog) niet volledig kunt houden van wie je werkelijk bent.
 • JIJ NIEUWE DINGEN WILT LEREN - en je dus openstaat voor niewe kennis, inzichten en nieuwe ideeen.
 • JIJ JE SENSITIVITEIT WILT GEBRUIKEN ALS JOUW SUPER POWER - en je in plaats van de vermoeiende nadelen van hooggevoeligheid, de energie gevende kwaliteiten van hooggevoeligheid wilt ontdekken en wilt toepassen in je leven en je werk, zodat je het kunt gaan gebruiken als jouw Super Power.

Let op, deze training is niet voor je geschikt als: 

 • JIJ AL HEEL VEEL WEET  - Jij weet alles wat er te weten valt over hoogsensitiviteit weet en je bent hier uitgebreid mee bezig geweest. Je kunt jouw sensitiviteit en je kennis feilloos toepassen binnen je leven en je doet dat ook daadwerkelijk, dan is dit programma niet voor jou. 
 • JIJ STAAT NIET OPEN VOOR HET LEREN VAN NIEUWE DINGEN - Als je niet open staat voor nieuwe kennis, nieuwe inzichten, nuttige tools en waardevolle ideeën dan is dit programma ook niet voor jou.
 • JIJ HOUDT NIET VAN DIGITAAL LEZEN - Als je niet van (digitaal) lezen houdt en ook niet van het kijken of luisteren naar video's en MP3's EN je bent niet bereid om het werk te doen wat noodzakelijk is dan kun je deze training maar beter overslaan. 

WAT ONZE FANTASTISCHE GEBRUIKERS ZEGGEN

"Het programma bood me zo veel meer dan ik me kon voorstellen. I leerde hoe ik mijn emoties kon scheiden van de emoties van anderen. Ook leerde ik hoe ik mijn energie beter kon bewaken en kreeg ik laser focus. Dit hielp mij om betere resultaten te behalen en stelde me in staat om mezelf te vinden en voor het eerst in mijn leven echt in contact te staan met mezelf! “

Ivanildo
Strategisch Interventie Coach

"Deze training is super duidelijk, leuk en leerzaam! Zo veel dingen vielen op zijn plaats! Ik leer nu echt mijn eigen gebruiksaanwijzing kennen en dat is zoooooo waardevol voor mij :) Ik weet nu wat mijn grenzen zijn en hoe ik die  moet bewaken. Ik kom voor mezelf op en daar ben ik zo trots op!"

Annemarie
Coach

"ik leerde om de mooie kanten van hoogsensitiviteit te leren zien en om die kwaliteiten in te zetten als mijn kracht binnen mijn bedrijf. Ik weet nu wat mijn droom is en wat mijn doelen zijn en hoe ik focus en structuur kan aanbrengen in mijn bedrijf zodat ik mijn dromen kan waarmaken en mijn doelen kan halen. Ik kan nu met zelfvertrouwen "nee" zeggen, zonder dat ik me daar slecht over voel. Wow wat een verschil maakt dat zeg!!"

Nicole
Accountant

De 3 versies

Het HSP Super Power Systeem is beschikbaar in 3 versies: Basic (zelf-study), Plus (minimale begeleiding) & VIP (maximaal potentiaal)

BASIC

97 per maand
 • Onbeperkt toegang tot alle lessen uit het online programma HSP Super Power System.
 • 7 stap voor stap modules
 • Levenslange toegang tot alle informatie op de online leeromgeving
   (incl. updates etc)
 • 30+ practische oefeningen en opdrachten voor geweldige resultaten
 • 30+ handige tools om direct in te zetten
 • 30+ Informatieve video's met waardevolle, gemakkelijk te gebruiken informatie
 • 30+ Downloadbare audiobestanden zodat je altijd en overal kunt luisteren. 
 • Downloadbare Werkbladen (invul-pdf's) voor alle oefeningen
 • Meditatie & Visualizatie MP3's om je maximale potentie te bereiken
 • Gratis 30 minuten telefoon sessie om goed te starten
 • Toegang tot de besloten FB groep met gelijkgestemden voor feedback & networken
 • -


 • - • -

 • -
 • BONUS: Attract What You Want Toolkit
 • -

 • Totale waarde: 1497,- euro

PLUS

197 per maand
 • Standaard programma, met veel contact, extra verdieping en ruimte voor al je vragen
 • 7 stap voor stap modules
 • Levenslange toegang tot alle informatie op de online leeromgeving
   (incl. updates etc)
 • 30+ practische oefeningen en opdrachten voor geweldige resultaten
 • 30+ handige tools om direct in te zetten
 • 30+ Informatieve video's met waardevolle, gemakkelijk te gebruiken informatie
 • 30+ Downloadbare audiobestanden zodat je altijd en overal kunt luisteren. 
 • Downloadbare Werkbladen (invul-pdf's) voor alle oefeningen
 • Meditatie & Visualizatie MP3's om je maximale potentie te bereiken
 • Gratis 30 minuten telefoon sessie om goed te starten
 • Toegang tot de besloten FB groep met gelijkgestemden voor feedback & networken
 • Persoonlijke Intake via (Skype)
 • Doorbraak sessie: Laat angst en belemmeringen los
 • 2 wekelijkse Q&A's waarin we dieper ingaan op de stof en je vragen kunt stellen
 • 1 LIVE dagen 
 • BONUS: Attract What You Want Toolkit
 • -

 • Totale waarde: 2997,- euro

VIP

297 per maand
 • Combinatie van online & real-life training + extra contact voor echte presteerders.
 • 7 stap voor stap modules
 • Levenslange toegang tot alle informatie op de online leeromgeving
   (incl. updates etc)
 • 30+ practische oefeningen en opdrachten voor geweldige resultaten
 • 30+ handige tools om direct in te zetten
 • 30+ Informatieve video's met waardevolle, gemakkelijk te gebruiken informatie
 • 30+ Downloadbare audiobestanden zodat je altijd en overal kunt luisteren. 
 • Downloadbare Werkbladen (invul-pdf's) voor alle oefeningen
 • Meditatie & Visualizatie MP3's om je maximale potentie te bereiken
 • Gratis 30 minuten telefoon sessie om goed te starten
 • Toegang tot de besloten FB groep met gelijkgestemden voor feedback & networken
 • Persoonlijke Intake via (Skype/Live)
 • Doorbraak sessie: Laat angst en belemmeringen los
 • Wekelijkse Q&A's waarin we dieper ingaan op de stof en je vragen kunt stellen
 • 2 LIVE dagen
 • BONUS: Attract What You Want Toolkit
 • BONUS: Chakra Healing Cursus 
 • Totale waarde: 3997,- euro

Bespaar geld en betaal het programma in een keer! 

Je krijgt flinke korting als je besluit om het programma in een keer te betalen. 


*Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
*De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle programmas

HSP Super Power Systeem FAQ

Het HSP Super Power Systeem is een kickass 7 stap voor stap online programma ontworpen om Hoog Sensitieve Personen te helpen hun sensitivity als hun Super Power  te gaan gebruiken zodat ze betere resultaten bereiken met minder moeite, terwijl ze veel plezier & energie hebben. 

HSPS is perfect voor de Hoog Sensitieve Persoon die ervan houdt alles over zichzelf te leren en die die kennis wil combineren met bewezen strategieen voor het runnen van hun leven zodat het past bij hun sensitieve behoeftes terwijl ze bruisen van de energie. 

Hier wat voordelen van  JHB:
* Accepteren & Omarmen van je Hoogsensitiviteit 
* Je Sensitiviteit gebruiken als Super Power
* Meer Zelfvertrouwen & Plezier
* Meer Geluk & Energie
* Betere Bedijfs Resultaten
* Elimineer Stress & Vermijd Burnout
* Goed is goed genoeg
* Verwijderen van Blockades die je Tegenhouden

Je kan proberen het allemaal alleen uit te zoeken en alleen te doen en duizenden euros uitgeven aan boeken, cursussen of workshops. 

Ik heb zelfs 5.000 euro in rekening gebracht aan mensen om ze dit alles te leren en nog kon ik de aanvragen niet bijhouden. 

Maar wat ga jij nou betalen?

Niet 10.000 euro.

Niet 5.000 euro.

Wat ik had moeten doen was je 3000 euro laten betalen, maar zelfs dat heb ik niet gedaan.

Het volledige Basis programma: 97 euro per maand voor 7 maanden.

Dit betekent dat jij vandaag al kunt beginnen met het worden van je moeiteloze zelf en het behalen van beter bedirjfs resultaten voor maar 97 euro!

Je kan ook geld besparen door ervoor te kiezen alles in 1x te betalen, zie hiervoor de opties hierboven. 

Het is ook mogelijk om de basis versie te combineren met LIVE dagen, Vraag & Antwoord sessies en doorbraaksessies. Kijk dan naar de PLUS of VIP versie van HSPS indien je geinteresseerd bent om nog meer uit dit programma te halen. 

Ja! :)

100% Tevredenheids Garantie! 

Ik ben ervan overtuigd dat mijn programma's elke euro waard zijn die jij erin hebt geïnvesteerd en elke minuut van je tijd die je eraan besteed.

Als jij je 100% hebt ingezet om de training te volgen en alles geïmplementeerd hebt wat je geleerd hebt, dan zullen zowel jij als je bedrijf hier enorm van profiteren.

Om je beslissing het programma te gaan volgen nog makkelijker te maken, beloof ik jou het volgende:

Als je alle lessen van de eerste 30 dagen hebt bekeken en je hebt alle oefeningen gedaan en je hebt al het huiswerk afgerond en je hebt me al jouw vragen gesteld via de email of in de besloten Facebook groep en mijn programma's hebben je nog steeds niet gebracht wat jij nodig hebt, dan betaal ik met liefde het geld weer terug dat je me hebt betaald. 

Maar, je bent dan wel verplicht om binnen 30 dagen na aanschaf van mijn programma al je huiswerk, je aantekeningen en al je opdrachten in te leveren bij mij via email.

Als je de Basis versie kiest dan krijg je extra ondersteuning via de besloten Faceboek Groep. Barbera zit ook in die groep en zal, samen met de andere leden die ook allemaal het programma volgen of gevolgd hebben, al je vragen beantwoorden. 

Als je de Plus versie kiest, krijg je een 30 minuten gratis telefoongesprek om ervoor te zorgen dat je goed begint. Elke 2 weken zal er een Vraag & Antwoord sessie zijn, online, waarin je me al je vragen LIVE kunt stellen. Ook krijg je 1 LIVE dag waarop je andere HSP's zult ontmoeten en waarin we gaan oefenen met het materiaal tot dan toe en waarin je veel kunt leren van elkaar. 

Als je de VIP versie kiest, krijg je een 30 minuten gratis telefoongesprek om ervoor te zorgen dat je goed begint. Elke week zal er een Vraag & Antwoord sessie zijn, online, waarin je me al je vragen LIVE kunt stellen. Ook is er 2x een LIVE dag voor de echte hoogpresteerder die het beste wil halen uit zichzelf, het programma en diens bedrijf en die alleen maar het allerbeste willen voor hun onderneming.

Klaar om jouw Super Power te ontketenen?

Deel deze pagina

Adress

Bruningweg 23                    
6827 BM Arnhem

Contact

barbera@hspentrepreneurcoach.com                    
+31 (0)6 35 11 79 77